Hos Joni's klarer vi alle former for selskaber. Uanset hvilken anledning det måtte være, så skal dit arrangement fungere helt perfekt. Her kommer vores mangeårige ekspertise ind i billedet. Vi lægger vægt på at skabe en god sanseoplevelse, hvor mad, drikke, betjening og stedets unikke atmosfære går op i en højere enhed.

Hos Joni's lægger vi vægt på at jeres behov bliver hørt når vi snakker planlægning, så vi på denne måde kan være sikker på at alt bliver som ønskes og det er afstemt til selskabet.

Vores spisekort ændres efter årstidens aktuelle råvarer. Ønsker I i stedet en special menu, vil vores kok være jer behjælpelig med at finde det der passe ind i jeres arrangement.

Konference- og mødelokaler

Lokaler til et hvert formål

Tag dine forretningsforbindelser med til Joni's og sæt trumf på mødet med en kulinarisk frokost- eller middags oplevelse. Vores spisekort ændres efter årstidens aktuelle råvarer og vi kan naturligvis sammensætte en special menu efter ønske.

Hos Joni's har vi de ideelle rammer for et vellykket dags møde. Vores lokale indeholder:

• LCD-projektor
• Gratis trådløs internetopkobling
• Flip-Over med White-board

Romantiske brylluper

Lokaler til et hvert formål

Alt skal klappe på den store dag. Det gør det på Joni's, hvor brudeparret kan få lov til at være midtpunktet og nyde dagen, uden at have nogen form for bekymringer.

Familiefester, jubilæer, fødselsdage og mange andre mærkedage.

Lokaler til et hvert formål

Vælg på menukortet og forvent en dejlig oplevelse. Vores festlokale er den perfekte ramme for familiefester, jubilæer, fødselsdage og mange andre mærkedage.

Tag selv din spille liste med, og vi slutter den til vores musikanlæg.